660,3 °C

De smelttemperatuur van aluminium bedraagt 660,3 °C. Aluminium is een scheikundig element met symbool Al en atoomnummer 13. Het is een zilverwit hoofdgroepmetaal. De naam is afgeleid van het Latijnse woord alumen dat aluin betekent.
BREECAST aluminiumgieterij doet daar fantastische dingen mee.
  • aluminium

Aluminium


Aluminium, het materiaalBREECAST aluminiumgieterij bedient klanten in de meest diverse sectoren met onderdelen voor meubilair, transport, textielmachines, medische apparatuur, bouwtoepassingen, enz. Stuk voor stuk onderdelen waarvoor het gebruik van een sterk- en licht materiaal de ultieme uitkomst biedt. Bij aluminium wordt die gunstige combinatie nog versterkt door zijn gunstige prijs.

Aluminium:

  • Vlot recycleerbaar: hoge restwaarde, milieuvriendelijk
  • Licht: besparing in transportkosten, ergonomisch verantwoord tijdens de assemblage
  • Eigentijds, hoogwaardig en goed corrosiebestendig

De keuze van een aluminiumlegering in functie van de specifieke toepassing optimaliseert de corrosieweerstand en geleidbaarheid.

BREECAST products heeft steeds een ruim gamma gietlegeringen in stock. Andere legeringen worden besteld bij gerenomeerde leveranciers.

> Contact Theo Timmermans

Tweets

Copyright © 2019 Breecast Products. All rights reserved. Use of this website signifies your agreement to the Terms of Use and Online Privacy Policy.
Eye webdesign